Suomen Reumatologinen yhdistys ry / Syyskokous 2022

Sokos hotel Torni, Tampere
Tervetuloa ilmoittautumaan Suomen Reumatologisen yhdistyksen järjestämään syyskokoukseen.

Lisätiedot järjestelyistä:
registration@elen.fiSRYn syyskokoukseen osallistuvan tiedot

Pyydämme ilmoittamaan osallistujan henkilö- ja työnantajatiedot alla. Valitse ensin roolisi kokouksessa. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

LUENNOITSIJAT/TOIMIHENKILÖT: Tarvittavan majoituksen 13-4.9.2022 pyydämme varaamaan tämän ilmoittautumislomakkeen kautta.


*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tietosuoja
Mikäli haluat saada tietoa seuraavasta tapahtumasta, anna lupa siihen alla. *
Nimeni ja organisaationi saa julkaista päivien aikana jaettavalla osallistujalistalla. *
Erikoisruokavaliot tai muuta huomioitavaa

Osallistumiset

Suomen Reumatologinen yhdistys SYYSKOKOUS
Pyydämme valitsemaan osallistumisesi kokoukseen alla. Kahden päivän ja tiistain osallistumismaksuun sisältyy illallinen tiistaina 13.9.2022.

**** SATELLIITTISYMPOSIUMIT ****
Tällä ilmoittautumislomakkeella on mahdollista ilmoittautua myös symposiumiin. Symposiumin järjestäjälle toimitetaan osallistujan nimi ja kaikki yhteystiedot.

****
12.9.2022 klo 18.00-20.00 Novartis Finland
Reumatautien monet kasvot - Autoinflammaatiosta autoimmuniteettiin

Mikäli et pääse osallistumaan SRY:n syyskokoukseen, voit osallistua Novartiksen symposiumiin myös etänä. Valitse tällöin "Osallistun symposiumiin etänä". Novartis maksaa symposiumiinsa Tampereen seudun ulkopuolelta tuleville osallistujille myös matkat. Pyydämme ilmoittamaan tarvittavista matkajärjestelyistä alla. Novartiksen käyttöehdot ja tietosuojaa koskevat tiedot löydät edellä olevien linkkien takaa. Vahvista alla lukeneesi ehdot.

****
13.9.2022 klo 09.00-11.00 UCB Finland
Pystymmekö entisestään nostamaan SPA-potilaiden hoidon tasoa?

UCB Pharma Oy Finland maksaa symposiumiinsa osallistuville majoituksen ajalle 12-13.9. (Tampereen ulkopuolelta tulevat) ja huonevarauksen voi tehdä alla olevasta valikosta.

**** MAJOITUS 13-14.9.2022 ****
Luennoitsijoita ja toimihenkilöitä pyydämme varaamaan majoituksen alla olevasta valikosta tai ELENin kautta luennoitsija/toimihenkilökiintiöstä.

OSALLISTUJAT / MAJOITUS 13-14.9.2022
Osallistujille on varattu majoituskiintiö Sokos hotelli Torni Tampereesta, hinta alkaen 165,00€/vrk. Varaukset 15.8.2022 mennessä: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puhelin: +358 300 870 000 / yksittäiset huonevaraukset, Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi. Tunnus SRY22.

Valitse Tuote Verollinen Veroton KplLaskutustiedot

Osallistumismaksu on mahdollista maksaa laskulla (verkkolasku tai postitse) ja laskutetaan pian ilmoittautumisesi jälkeen. Osallistumismaksu on mahdollista maksaa myös Paytrailin kautta luottokortilla tai verkkopankkimaksuna.

Ilmoita alla laskutettavan organisaation/sairaalan virallinen nimi (esim. HUS-kuntayhtymä), osoite (esim. PL 1111, 00101 Helsinki) ja OVT-tunnus (=verkkolaskuosoite) sekä verkkolaskuoperaattori. HUOM. Mikäli valitsit laskutuksen ja laskutettavan organisaation laskutustiedot puuttuvat tai ovat virheelliset, veloitamme palvelumaksuna EUR 15,00 näiden tietojen manuaalisesta käsittelystä. Laskutuslisä EUR 12,40/lasku.Tämä on yhteenveto rekiströitymisestäsi SRY:n syyskokoukseen 2022. Pyydämme tarkistamaan että antamasi tiedot ovat oikein. Mikäli haluat vielä muuttaa ilmoittautumistasi tai korjata tietojasi, tee se ennen tietojen hyväksymistä ILMOITTAUDU-painikkeen avulla. ILMOITTAUDU-painike välittää ilmoittautumisesi eteenpäin.

Osallistumismaksu laskutetaan noin viikon sisällä ilmoittautumisesta. Osallistuminen vahvistuu maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä, kuitenkin viimeistään 23.8.2022. Luennoitsijat, sessioiden puheenjohtajat ja hallituksen jäsenet eivät maksa osallistumismaksua. Muutokset rekisteröitymisen jälkeen, palvelumaksu EUR 15/muutos. Voit valita maksutavaksi joko verkkopankki/luottokorttimaksun (Paytrail) tai laskutuksen. Laskutuslisä EUR 12,40/lasku.

Peruutusehdot


Mikäli et pääse osallistumaan kokoukseen, pyydämme ilmoittamaan siitä viipymättä ELENiin, registration@elen.fi. 
Peruutuskulut 12.8.2022 saakka toimistokulut, EUR 50. Sen jälkeen peruutuskulut 100%.

Tervetuloa Tampereelle ja syyskokoukseen!

Kokouspalvelu ELEN toimii henkilötietojen käsittelijänä ja on sitoutunut käsittelemään henkilötietoja ja näiden suojausta Tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti.
Tietosuojaseloste löytyy tästä.

Lisätiedot rekisteröinnistä ja kokouksen järjestelyistä:

Kokouspalvelu ELEN / Pia Sihvonen
puh 010 235 1120
sposti registration@elen.fi