Suomen Reumatologinen yhdistys ry / Vuosikokous 2022

Sokos hotelli Torni, Tampere
Early Bird hinnat voimassa 27.12.2021 saakka. Vuosikokoukseen osallistuvan tiedot

Pyydämme ilmoittamaan osallistujan henkilö- ja työnantajatiedot alla. Valitse ensin roolisi kokouksessa. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

LUENNOITSIJAT/TOIMIHENKILÖT: Tarvittavan majoituksen 27-28.1.2022 pyydämme varaamaan ilmoittautumislomakkeen kautta.


*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tietosuoja
Mikäli haluat saada tietoa seuraavasta tapahtumasta, anna lupa siihen alla. *
Nimeni ja organisaationi saa julkaista päivien aikana jaettavalla osallistujalistalla. *
Erikoisruokavaliot tai muuta huomioitavaa

Osallistumiset

SRY Vuosikokous
Pyydämme valitsemaan osallistumisesi kokoukseen alla. Kahden päivän ja torstain osallistumismaksuun sisältyy illallinen 27.1.

SATELLIITTISYMPOSIUMIT
Tällä ilmoittautumislomakkeella on mahdollista ilmoittautua myös symposiumiin. Symposiumin järjestäjälle toimitetaan osallistujan nimi ja kaikki yhteystiedot.

26.1.2022 klo 18.00-20.00 MSD Finland Oy
Biologisten lääkkeiden lääkevasta-aineista ja monitoroinnista – Uusimpia tutkimustuloksia ja kliinikon kokemuksia
MSD kustantaa matkat symposiumiinsa Tampereen ulkopuolelta tuleville osallistujille. Sidonnaisuuslomake lähetetään erillisellä sähköpostilla. Matkatarpeen voi ilmoittaa alla olevasta valikosta.

27.1.2022 klo 09.00-11.00 Pfizer Oy
JAK-Studiossa aiheena: "Tosielämän käyttökokemuksia ja tulevaisuuden näkemyksiä"
SYMPOSIUM MAJOITUS
Pfizer Oy vastaa symposiumiinsa osallistuville majoituksesta ajalle 26-27.1.202, huonevarauksen voi tehdä alla olevasta valikosta.

28.1.2022 klo 13.00-15.00 AbbVie Oy
SpondylArtriittien kehittyvät hoidot – Tule kuulemaan miten Rinvoq toimii nivelpsoriaasissa ja selkärankareumassa.

MAJOITUS 27-28.1.2022
Luennoitsijoita ja toimihenkilöitä pyydämme varaamaan majoituksen alla olevasta valikosta tai ELENin kautta luennoitsija/toimihenkilökiintiöstä.

OSALLISTUJAT / MAJOITUS 27-28.1.2022
Majoituksen voi varata suoraan hotellista. Osallistujille on varattu majoituskiintiö Sokos hotelli Torni Tampereelta, sopimushinta, yhden hengen huone 140,00€. Varauksen voi tehdä sähköpostitse: sales.tampere@sok.fi. Varaustunnus: SRY. Varaukset tulee tehdä viimeistään 29.12.2021 mennessä.


Valitse Tuote Verollinen Veroton KplLaskutustiedot

Osallistumismaksu on mahdollista maksaa laskulla (verkkolasku tai postitse) ja laskutetaan pian ilmoittautumisesi jälkeen. Osallistumismaksu on mahdollista maksaa myös Paytrailin kautta luottokortilla tai verkkopankkimaksuna.

Ilmoita alla laskutettavan organisaation/sairaalan virallinen nimi (esim. HUS-kuntayhtymä), osoite ja OVT-tunnus sekä verkkolaskuoperaattori. HUOM. Mikäli valitsit laskutuksen ja laskutettavan organisaation laskutustiedot puuttuvat, veloitamme palvelumaksuna EUR 15,00 näiden tietojen manuaalisesta lisäämisestä. Laskutuslisä EUR 12,40/lasku.Tämä on yhteenveto rekiströitymisestäsi SRY:n vuosikokoukseen. Pyydämme tarkistamaan että antamasi tiedot ovat oikein. Mikäli haluat vielä muuttaa ilmoittautumistasi tai korjata tietojasi, tee se ennen tietojen hyväksymistä ILMOITTAUDU-painikkeen avulla. ILMOITTAUDU-painike välittää ilmoittautumisesi eteenpäin.

Osallistumismaksu laskutetaan noin viikon sisällä ilmoittautumisesta. Osallistuminen vahvistuu maksamalla osallistumismaksun eräpäivään mennessä, kuitenkin viimeistään 6.1.2022. Luennoitsijat, sessioiden puheenjohtajat ja hallituksen jäsenet eivät maksa osallistumismaksua. Muutokset rekisteröitymisen jälkeen, palvelumaksu EUR 15/muutos. Voit valita maksutavaksi joko verkkopankki/luottokorttimaksun (Paytrail) tai laskutuksen. Laskutuslisä EUR 12,40/lasku.

Peruutusehdot


Mikäli et pääse osallistumaan kokoukseen, pyydämme ilmoittamaan siitä viipymättä ELENiin, registration@elen.fi. 
Peruutuskulut 27.12.2021 saakka toimistokulut, EUR 50. Sen jälkeen peruutuskulut 100%.

Tervetuloa Tampereelle ja vuosikokoukseen!

Kokouspalvelu ELEN toimii henkilötietojen käsittelijänä ja on sitoutunut käsittelemään henkilötietoja ja näiden suojausta Tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti.
Tietosuojaseloste löytyy tästä.

Lisätiedot rekisteröinnistä ja kokouksen järjestelyistä:

Kokouspalvelu ELEN / Pia Sihvonen
puh 010 235 1120
sposti registration@elen.fi