Infektioidentorjuntapäivä 2022

Wanha Satama / virtuaalinen

Tervetuloa ilmoittautumaan Infektioidentorjuntapäivään 2022!

Pyydämme käyttämään joko Chrome, Edge tai Mozilla-selaimia. IE ja Safari eivät enää päivity.

Henkilötiedot

Pyydämme täyttämään virtuaaliseen koulutuspäivään osallistuvan tiedot alla. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Henkilökohtainen osallistumislinkki lähetetään muutama päivä ennen koulutuspäivää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. HUOM! Wanhan Sataman kokoustila on varattu vain luennoitsijoille ja toimihenkilöille, muut osallistuvat koulutuspäivään verkon kautta..


*
*
*
*
*
*
Tietosuoja
Mikäli haluat saada tietoa seuraavasta tapahtumasta, anna lupa siihen alla. *
Huomioitavaa Wanhassa Satamassa esiintyville luennoitsijoille ja toimihenkilöille:

Luennoitsijat ja toimihenkilöt
Lisäinformaatio järjestäjille

Osallistuminen koulutuspäivään ja osallistumismaksu

Valitse Tuote Verollinen Veroton KplLaskutustiedot

HUOM! Osallistumismaksun laskutusta varten, pyydämme ilmoittamaan laskutettavan organisaation virallisen laskutusnimen (esim. HUS kuntayhtymä) ja laskutusosoitteen (katuosoite tai PL osoite, postinumero ja postitoimipaikka) sekä verkkolaskuosoitteen (OVT-tunnus) ja verkkolaskuoperaattorin. Virheellisesti ilmoitetusta laskutusosoitteesta ja/tai laskun uudelleen kirjoituksesta veloitamme EUR 15 palvelumaksun. Osallistumismaksu on mahdollista maksaa myös turvallisesti Paytrailin kautta verkopankkimaksuna tai luottokortilla.
Pyydämme tarkistamaan ilmoittamasi tiedot. Mikäli tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu".
Saat automaattisen vahvistuksen onnistuneesta rekisteröitymisestäsi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Osallistuminen vahvistuu osallistumismaksun eräpäivään mennessä maksamalla. Luennoitsijat, kunniavieraat ja toimihenkilöt eivät maksa osallistumismaksua.

Laskutuslisä 12,40. Laskuttaja Kokouspalvelu ELEN ky, Y-tunnus 2484125-0, osoite: Sepänkatu 1, rak 5 B, 70100 Kuopio. Virheellisesti ilmoitetusta laskutusosoitteesta ja/tai laskun uudelleen kirjoituksesta veloitamme palvelumaksun EUR 15,00.

Peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuspäivään on sitova. Mahdollisesta esteestä osallistua koulutuspäivään pyydämme ilmoittamaan kirjallisesti viipymättä osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@elen.fi..


Kuluton peruutus on mahdollinen 7 vrk:n kuluessa ilmoittautumisesta. Sen jälkeen tulleesta peruutuksesta peruutuskulut ovat 100 %. Muutoskulut rekisteröitymisen jälkeen EUR 15,00/muutos. Toimistokulu 50 € veloitetaan kaikista peruutuksista.Kokouspalvelu ELEN toimii henkilötietojen käsittelijänä ja on sitoutunut käsittelemään henkilötietoja ja näiden suojausta Tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti.
Tietosuojaseloste löytyy tästä.

Lisätiedot rekisteröinnistä ja kokouksen järjestelyistä:

Kokouspalvelu ELEN
Pia Sihvonen
puh 010 235 1120
sposti infektioidentorjuntapaivat@elen.fi