Infektioidentorjuntapäivä 2021

Finlandia-talo / virtuaalinen

Henkilötiedot

Pyydämme täyttämään virtuaaliseen koulutuspäivään osallistuvan tiedot alla. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Henkilökohtainen osallistumislinkki lähetetään n 1 vko ennen koulutuspäivää ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. HUOM!.Finlandia-talon kokoustila on varattu vain luennoitsijoille ja toimihenkilöille, muut osallistuvat koulutuspäivään verkon kautta..


*
*
*
*
*
*
*
*
*
Tietosuoja
Mikäli haluat saada tietoa seuraavasta tapahtumasta, anna lupa siihen alla. *
Huomioitavaa Finlandiatalolla esiintyville

Luennoitsijat ja toimihenkilöt

Osallistuminen koulutuspäivään ja osallistumismaksu

Valitse Tuote Verollinen Veroton KplLaskutustiedot

Laskutusta varten, pyydämme ilmoittamaan laskutettavan organisaation virallisen nimen ja laskutusosoitteen sekä mahdollisen verkkolaskuosoitteen (OVT) ja operaattorin.Pyydämme tarkistamaan ilmoittamasi tiedot. Mikäli tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu".
Saat automaattisen vahvistuksen onnistuneesta rekisteröitymisestäsi ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Osallistuminen vahvistuu osallistumismaksun eräpäivään mennessä maksamalla. Luennoitsijat, kunniavieraat ja toimihenkilöt eivät maksa osallistumismaksua.

Laskutamme osallistumismaksut noin viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Laskuttaja Kokouspalvelu ELEN ky, Y-tunnus 2484125-0, osoite: Sepänkatu 1, rak 5 B, 70100 Kuopio.

Peruutusehdot


Ilmoittautuminen koulutuspäivään on sitova. Mahdollisesta esteestä osallistua koulutuspäivään pyydämme ilmoittamaan kirjallisesti viipymättä osoitteeseen infektioidentorjuntapaivat@elen.fi.. Kuluton peruutus on mahdollinen 7 vrk:n kuluessa ilmoittautumisesta. Sen jälkeen tulleesta peruutuksesta peruutuskulut ovat 100%.


 


Kokouspalvelu ELEN toimii henkilötietojen käsittelijänä ja on sitoutunut käsittelemään henkilötietoja ja näiden suojausta Tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukaisesti.
Tietosuojaseloste löytyy tästä.

Lisätiedot rekisteröinnistä ja kokouksen järjestelyistä:
Kokouspalvelu ELEN / Pia Sihvonen
puh 010 235 1120
sposti registration@elen.fi