28. VÄLINEHUOLLON VALTAKUNNALLISET KOULUTUSPÄIVÄT

Verkkokoulutus
Tervetuloa ilmoittautumaan valtakunnallisille välinehuollon koulutuspäiville!
 

Henkilötiedot

Pyydämme täyttämään lomakkeelle koulutuspäiville osallistuvan henkilötiedot. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.
Koulutuspäivien aikana osallistujille ja yritysten edustajille ei jaeta järjestäjien puolesta osallistujalistaa.
Kokouspalvelu ELEN tallentaa osallistujista suojattuun pilvipalveluun kaikki lakisääteiset (mm. kirjanpitolaki, verolaki) tiedot. Muut tiedot poistetaan viimeistään kolmen kuukauden kuluttua tapahtumasta. Kokouspalvelu ELEN toimii tapahtumassa tietojen käsittelijänä. ELENin tietosuojaseloste löytyy tästä.
Aloita ilmoittautuminen valitsemalla osallistumisroolisi koulutuspäiville.


*
*
*
*
*
*
*
*
*

Tilaukset

Valitse Tuote Verollinen Veroton KplLaskutustiedot / maksutapavalinta

Osallistumismaksu on mahdollista maksaa laskulla (verkkolasku tai postitse) ja laskutetaan pian ilmoittautumisesi jälkeen. Osallistumismaksu on mahdollista maksaa myös Paytrailin kautta luottokortilla tai verkkopankkimaksuna.

Ilmoita alla laskutettavan organisaation/sairaalan virallinen nimi (esim. HUS-kuntayhtymä), osoite ja OVT-tunnus sekä verkkolaskuoperaattori. HUOM. Mikäli valitsit laskutuksen ja laskutettavan organisaation laskutustiedot puuttuvat, veloitamme palvelumaksuna EUR 15,00 näiden tietojen manuaalisesta lisäämisestä. Laskutuslisä EUR 12,40/lasku.Tarkista ilmoittamasi tiedot. Mikäli huomaat korjattavaa, voit korjata tiedot ennen ilmoittautumislomakkeen lähettämistä. Mikäli tiedot ovat oikein, paina "Ilmoittaudu".

Peruutusehdot


Koulutuspäivien peruuntuminen järjestäjien toimista on mahdollista Covid-19 aiheuttaman poikkeustilan vuoksi.


Omaehtoinen osallistumisen peruutus pyydetään ilmoittamaan kirjallisesti 14 vrk ennen tilaisuuden alkua. Jos peruutus tehdään tämän jälkeen, osallistumismaksua ei palauteta.Kongressitoimisto:
Kokouspalvelu ELEN
puh. 010 235 1120
sposti registration@elen.fi