Turun 40. Lääketiedepäivät 2023

7.11. Avajaiset, Sigyn sali, Turku | 8.-9.11. koulutus ja näyttely, Logomo, Junakatu 9, Turku

Osallistumisen voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla tai työnantajalaskutuksella. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi, tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi (muutos- ja peruutusmaksu 10 €).
Osallistumismaksuihin lisätään 31.10. jälkeen 50 €.

OMAKUSTANTEISET ILTAJUHLALIPUT
Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi, voit ostaa erikseen iltajuhlaliput omakustanteisesti erillisestä linkistä. Linkki löytyy ilmoittautumisesi vahvistusviestistä tai turunlaaketiedepaivat.fi -sivuilta.

Etukäteen maksetut iltajuhlaliput noudettavissa ke 8.11. klo 10.00 jälkeen Logomon osallistujien ilmoittautumispisteestä tai viimeistään juhlapaikan ovelta klo 18.30-19.30.


TURUN LÄÄKETIEDEPÄIVIEN TARJOAMA LOUNASBUFFET
(ei sisälly opiskelijoiden eikä näyttelyvieraan osallistumiseen)
Mikäli haluat Turun Lääketiedepäivien järjestäjän tarjoaman lounaan koulutuspäivänäsi, varaa koulutuksiin ilmoittautuessasi lounas samalle päivälle. Huomioithan, että lounasvaraus on sitova ja tehtävä etukäteen. Varaamme ruokailut ilmoittautumisten mukaan. Logomo Kitchenistä tapahtuma-alueelta voi ostaa omakustanteisesti lounasta, kahvia, virvokkeita ja pientä suolaista sekä makeaa.


 NÄYTTEILLEASETTAJIEN JÄRJESTÄMÄT LOUNASLUENNOT
Mikäli osallistut näytteilleasettajien järjestämälle lounasluennolle, ethän varaa koulutuksiin ilmoittautuessasi Turun Lääketiedepäivien tarjoamaa lounasta samalle päivälle. Lounasluennoille ilmoittaudutaan erikseen kts.
Lounasluennot ja niihin ilmoittautumisohjeet
nettisivuilta


TERVETULOA TURUN LÄÄKETIEDEPÄIVILLE 2023!
 

Ilmoittautujan tiedot

HUOM! Aloita ilmoittautuminen valitsemalla asiakastyyppi-valikosta: lääkäri, lääkäri (eläkkeellä) tai lääketieteen opiskelija 4-6 vsk. Kurssi-ilmoittautumisella pääset osallistumaan näyttelyyn koko tapahtuman ajan. Näyttely on jaettu kahteen alueeseen: reseptilääkealue ja muu alue.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Huomioithan, että antamaasi sähköpostiosoitteeseen saat kaiken tapahtumaan koskevan informaation ja tulostettavan rintamerkin noin viikkoa ennen tapahtumaa.


*
*
*
*
*
*
*
*
*
Kirjoita "Viite laskulle"-kenttään esim. kustannuspaikka- tai projektitieto, laskun tarkastajan nimi, toimipaikkatieto/klinikka tai sopimusnumero (jos sellainen on). Osallistujan nimi näkyy laskulla automaattisesti, joten sitä ei tarvitse erikseen mainita.
Näytteilleasettajat saavat lähettää minulle sähköpostia *
Suostun, että tietoni (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) luovutetaan näytteilleasettajille.
Minulle saa lähettää markkinointiviestejä tulevista Turun Lääketiedepäivistä? *

Tilaukset

Valitse päivät ja luentosarjat, joille aiot osallistua.

Luentosalit ovat erikokoisia ja salit varataan osallistujamäärän mukaan kutakin sessiota varten. Siksi on hyvin tärkeää, että ilmoitat, mihin sessioihin aiot ensisijaisesti osallistua. Muista ilmoittautua halutessasi myös avajaisiin ja iltajuhlaan.

Valitse Tuote Verollinen Kpl


HUOM! Mikäli osallistut lounasluennoille ethän varaa päivien tarjoamaa buffetlounasta (ei koske opiskelijoita eikä näyttelyvieraita). Huomioithan, että tarjoilua varataan kuhunkin tilaisuuteen tarjottavaksi ilmoittautumisten mukainen määrä, joten teethän valintasi huolella estääksesi ruokahävikin.

Lisäkysymykset

Vahvistan, että olen oikeutettu lääkkeen määräämiseen tai toimittamiseen *
Näyttelyn reseptialue on ainoastaan lääkkeen määräämiseen ja toimittamiseen oikeutetuille henkilöille. Lääketieteen opiskelijoiden tulee olla työssä, jossa ko. oikeus on myönnetty.
Tämänhetkinen toimipaikkani *

Maksutavan valinta: yritys-/työnantajalaskutus tai Paytrail

Mikäli maksettavaa valitse oikea maksutapa:
1. Jos maksat itse kaiken valitse Paytrail (kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksu, korttimaksaminen ja mobiilina myös Mobilepay).
2. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi valitse yritys- ja työnantajalaskutus. Valitse laskutusosoite yritysrekisteristä. Mikäli oikeaa laskutusosoitetta ei löydy, täytä laskutusosoite alla olevaan kenttään. Jos haluat sähköisen laskun, täytä yrityksen OVT-tunnus ja valitse pudotusvalikosta verkkolaskuoperaattori. Tarkistathan, että laskutusosoite on varmasti oikein. Laskuun tuleva viite täytetään asiakastietokohdassa.

Laskutusnimi: täytä tähän laskun vastaanottaja, huom. ei osallistujan nimi.



*
*
*
*
*

Tietojen tarkistus, tietosuojaseloste ja peruutusehtojen hyväksyminen

Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, lue ja hyväksy tietosuojaseloste sekä peruutusehdot ja paina "Ilmoittaudu"

Peruutusehdot


Ilmoittautuminen Turun Lääketiedepäiville ja sen eri tilaisuuksiin on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ilmoittautumisen mukaisesti maksun ennen tapahtumaa. Yritys-/työnantajalaskuilla on maksuaikaa 7 vuorokautta. Peruutuksista ja muutoksista perimme 10 € maksun ja ne tulee ilmoittaa kirjallisesti järjestäjälle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (info@turunlaaketiedepaivat.fi). Palautamme lääkärintodistusta vastaan yksityishenkilön maksaman osallistumismaksun. Tilattuja iltajuhlalippuja ei lunasteta takaisin. Turunmaan Duodecim-seura pidättää oikeudet muutoksiin.

Tietosuojaseloste