Turun XXXVIII Lääketiedepäivät 2021

ProspectumLive-tapahtuma-alusta
Kaikki lääkärit, 4.-6. vuosikurssin lääketieteen opiskelijat ja lääkkeenmääräämisoikeuden omaavat alan ammattilaiset ovat tervetulleita tutustumaan näyttelyyn, vaikka eivät osallistuisikaan maksullisille kursseille. Näyttelyyn osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisen.

Näyttely on avoinna: ke 10.11. ja to 11.11. klo 8.30–17.00. Näytteilleasettajat ovat tavattavissa osastoilla varsinaiseen tapahtuma-aikaan 10.-11.11.2021. Virtuaalinäyttely pidetään auki myös tapahtuman jälkeen 30.11.2021 asti, jotta osallistujilla on runsaasti aikaa tutustua osastojen tarjontaan.
 
HUOM. Näyttelyyn osallistujalla on mahdollisuus ostaa Saikkua, kiitos! -esitykseen streamlippu 10 € hintaan.

Pääsylinkki ProspectumLive-tapahtuma-alustalle lähetetään ennen tapahtumaviikkoa (vko 45) ilmoittautuneille sähköpostiin 1-2 päivää ennen tapahtumaa. Tapahtuman aikana voit ilmoittautua edelleen, 11.11.2021 iltapäiväluentojen alkamiseen asti. Huomaathan kuitenkin, että ilmoittautumisen ja pääsylinkin saamisen välissä on pieni viive.

Tervetuloa Turun Lääketiedepäivien virtuaalinäyttelyyn!

Virtuaalinäyttelyyn osallistuja*
*
*
*
*
*
Näytteilleasettajat saavat lähettää minulle sähköpostia *
Suostun, että tietoni (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) luovutetaan näytteilleasettajille
Minulle saa lähettää markkinointiviestejä tulevista Turun Lääketiedepäivistä *

Tilaukset

Valitse Tuote Verollinen
Osallistumismaksut
Virtuaalinäyttelyyn tutustuminen 0,00
Saikkua, kiitos! -streamesitys
Streamlippu teatteriesitykseen 10,00Lisäkysymykset

Oletko tällä hetkellä työelämässä? *
Tämänhetkinen toimipaikkasi *
Onko sinulla reseptinkirjoitusoikeus? *

Maksutavat

Voit maksaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksulla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki) sekä korttimaksuna (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB) tai käyttäen Paytrail-tiliä. Mobiilimaksaminen (MobilePay).
*
*
*
*

Tietojen tarkistus ja peruutusehtojen hyväksyminen

Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, lue ja hyväksy peruutusehdot sekä paina "Ilmoittaudu"

Peruutusehdot


Ilmoittautuminen Turun Lääketiedepäiville ja sen eri tilaisuuksiin on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan teatterilipun ennen tapahtumaa. Tilattuja/maksettuja teatterin streamlippuja ei lunasteta takaisin. Turunmaan Duodecim-seura pidättää oikeudet muutoksiin.