Turun XXXVIII Lääketiedepäivät 2021

ProspectumLive-tapahtuma-alusta

 

Voit maksaa osallistumisesi verkkopankissa, luottokortilla tai yritys-/ työnantajalaskutuksella. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi, tarkista työnantajaltasi oikea laskutusosoite ennen ilmoittautumistasi. 31.10. jälkeen hintoihin lisätään 30 €.Pääsylinkki ProspectumLive-tapahtuma-alustalle lähetetään ennen tapahtumaviikkoa (vko 45) ilmoittautuneille sähköpostiin 1-2 päivää ennen tapahtumaa. Tapahtuman aikana voit ilmoittautua 11.11.2021 iltapäiväluentojen alkamiseen asti. Huomaathan kuitenkin, että tapahtumaviikolla ilmoittautumisen ja pääsylinkin saamisen välissä on pieni viive. Luentotallenteet ovat katsottavissa tapahtuma-alustalla 30.11.2021 asti. 

Tervetuloa Turun Lääketiedepäiville!

Ilmoittautujan tiedot

HUOM! Aloita ilmoittautuminen valitsemalla asiakastyyppi-valikosta.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Ilmoittamaasi sähköosoitteeseen saat kaiken tapahtumaan koskevan informaation sekä 1-2 päivää ennen tapahtumaa tapahtuma-alustan osallistumislinkin.*
*
*
*
*
*
*
*
Kirjoita "Viite"-kenttään esim. klinikka, osasto tai kustannuspaikka (osallistujan nimi näkyy laskulla automaattisesti).
Näytteilleasettajat saavat lähettää minulle sähköpostia *
Suostun, että tietoni (etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite) luovutetaan näytteilleasettajille.
Minulle saa lähettää markkinointiviestejä tulevista Turun Lääketiedepäivistä? *

Tilaukset

Valitse Tuote Verollinen KplLisäkysymykset

Onko sinulla reseptinkirjoitusoikeus? *
Oletko tällä hetkellä työelämässä? *
Tämänhetkinen toimipaikkani *

Maksutavan valinta: yritys-/työnantajalaskutus tai Paytrail

Mikäli maksettavaa valitse oikea maksutapa:
1. Jos maksat itse kaiken valitse Paytrail (kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksu, korttimaksaminen tai Paytrail-tili, mobiilina myös Mobilepay).
2. Mikäli työnantaja maksaa osallistumisesi valitse yritys- ja työantajalaskutus. Valitse laskutusosoite yritysrekisteristä. Mikäli oikeaa laskutusosoitetta ei löydy, täytä laskutusosoite alla olevaan kenttään. Jos haluat sähköisen laskun, täytä yrityksen OVT-tunnus ja valitse pudotusvalikosta verkkolaskuoperaattori. Tarkistathan, että laskutusosoite on varmasti oikein. Laskuun tuleva viite täytetään asiakastietokohdassa.

Laskutusnimi: täytä tähän laskun vastaanottaja, huom. ei osallistujan nimi.*
*
*
*

Tietojen tarkistus ja peruutusehtojen hyväksyminen

Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, lue ja hyväksy peruutusehdot sekä paina "Ilmoittaudu"

Peruutusehdot


Ilmoittautuminen Turun Lääketiedepäiville ja sen eri tilaisuuksiin on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ilmoittautumisen mukaisesti maksun ennen tapahtumaa. Yritys-/työnantajalaskuilla on maksuaikaa 7 vuorokautta. Peruutuksista ja muutoksista perimme 10 € maksun ja ne tulee ilmoittaa kirjallisesti järjestäjälle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (turun.laaketiedepaivat@duodecim.fi). Turunmaan Duodecim-seura pidättää oikeudet muutoksiin.