Turun XXXVI Lääketiedepäivät 2019

5.11. Kokouskeskus Mauno, Tykistökatu 6, Turku | 6.-7.11. Logomo, Köydenpunojankatu 14, Turku

Tästä voi ostaa omakustanteisen iltajuhlalipun ja maksaa sen samantien netissä.
Maksutapoina kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksu, korttimaksaminen tai Paytrail-tili, mobiilina myös Mobilepay.

Lippuja on rajoitetusti. Etukäteen maksetut iltajuhlaliput noudettavissa keskiviikkona 6.11. klo 10.00 jälkeen Logomon osallistujien ilmoittautumispisteestä tai viimeistään juhlapaikan ovelta klo 18.30-19.30. Maksettuja iltajuhlalippuja emme lunasta takaisin.

Tervetuloa iltajuhlaan ke 6.11. klo 19.00 Marina Palaceen!

Iltajuhlalipun ostajan tiedot*
*
*
*
*
*

Tilaukset

Valitse Tuote Verollinen
Iltajuhla ke 6.11. Marina Palace
Iltajuhla luennoille osallistuva 20,00
Iltajuhla muut 30,00Maksutavat

Voit maksaa kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksulla (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki) sekä korttimaksuna (Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard, Diners Club ja JCB) tai käyttäen Paytrail-tiliä. Mobiilimaksaminen (MobilePay).
*
*
*
*

Tietojen tarkistus ja peruutusehtojen hyväksyminen

Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, lue ja hyväksy peruutusehdot sekä paina "Ilmoittaudu"

Peruutusehdot


Ilmoittautuminen Turun Lääketiedepäiville ja sen eri tilaisuuksiin on sitova. Ilmoittautumalla sitoudut maksamaan ilmoittautumisen mukaisesti osallistumismaksun ja mahdollisen iltajuhlalipun ennen tapahtumaa. Yritys-/työnantajalaskuilla on maksuaikaa 7 vuorokautta. Peruutuksista ja muutoksista perimme 10 € maksun ja ne tulee ilmoittaa kirjallisesti järjestäjälle hyvissä ajoin ennen tapahtumaa (turun.laaketiedepaivat@duodecim.fi). Palautamme lääkärintodistusta vastaan yksityishenkilön maksaman osallistumismaksun. Tilattuja iltajuhlalippuja ei lunasteta takaisin. Turunmaan Duodecim-seura pidättää oikeudet muutoksiin.