Apollonia Symposium Prekurssi: Vaikuttava viestintä sosiaalisessa mediassa ja sen vaikutus terveyskäyttäytymiseen | Helsinki ja webinaari | Muut

Sokos Hotel Presidentti | webinaari

Voit ilmoittautua webinaariin 19.3. saakka. Ilmoittautuminen paikan päällä-osallistujaksi on auki 10.3. saakka. Mikäli tämän jälkeen haluat ilmoittautua kurssille Sokos Hotel Presidenttiin, otathan yhteyttä Apollonian koulutustoimistoon.

Henkilötiedot



*
*
*
*
*
*
*
Erikoisruokavaliot tai muut rajoitteet (Valitse vain jos osallistut kurssille paikan päällä)

Tilaukset

Valitse osallistumismaksu, jotta saat laskutustiedot näkyviin. Laskutustiedot eivät tule näkyviin, eikä niitä tarvitse täyttää, 0e-hintaisille tuotteille (opiskelijat).
Valitse Osallistumismaksu Veroton Verollinen
Osallistumismaksu Paikan päällä (50525) 254,98 320,00
Osallistumismaksu Webinaari (50525) 254,98 320,00



Laskutustiedot

OHJE LASKUTUSTIEDOT:
Paytrail = Verkkomaksu
Lasku = Laskut lähetetään noin 3 viikkoa ennen kurssia (valitse tämä, mikäli haluat laskun itsellesi lähempänä kurssia tai TYÖNANTAJALLE / YRITYKSEEN)

OHJE Y-tunnus:
1. Kenttä on pakollinen mikäli maksaja on organisaatio tai yritys.
2. Mikäli hait yrityksen osoitteen yritysrekisteristä mutta osoitteessa ei ollut Y-tunnusta, tyhjennä tiedot ja täytä laskutustiedot itse kenttiin.



*
*
*
*

Peruutusehdot ja tietosuojaseloste


Osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeistään 14 päivää ennen kurssipäivää. Tämän jälkeen tehdystä peruutuksesta veloitamme 50 euron peruutusmaksun. Peruuttamatta ja käyttämättä jääneestä paikasta veloitamme koko kurssihinnan. Peruutus  mielellään sähköpostitse osoitteella: koulutus@apollonia.fi

Apollonian tietosuojaseloste



Tarkista tietosi. Jos tiedot ovat oikein, hyväksy Peruutusehdot ja paina "Ilmoittaudu". Älä sulje selainta ennen kuin avautuu Kiitos ilmoittautumisesta-ikkuna!